Toen gård

3622 Svene
Tlf. 3276 2467
post@toengaard.no

Finn oss på Facebook

Webdesign: Holtskog Nyhuus Design Ans, Gvarv

Velkommen
Blefjell

Hyttetomter

Blefjell

Blefjell er det nærmeste høyfjellet for de fleste som bor på Østlandet, bare halvannen times kjøring fra Oslo. Blefjell er høyere og større enn du tror; nesten 1400 moh og kan tilby mer enn 130 km med velpreparerte skiløyper. Blefjell har også en av landets få villreinstammer og et rikt dyre- og planteliv. Blefjell har to alpinanlegg og Kongsberg skisenter (Funkelia) ligger en kort kjøretur unna. Nipetoområdet som ligger på søndre del av Blefjell har flott beliggenhet med solrike hyttetomter fra 620 - 700 moh. Området har en rekke vann og dammer og inneholder mange kulturminner fra Kongsberg Sølvverk. Området passer svært godt for familier med interesse av friluftsliv sommer og vinter. Kort vei til Blestølen hvor det er kafe og mulighet for å handle.

Adkomst

Kjør RV 40 fra Kongsberg opp Numedal og følg skilt mot Blefjell syd fra Svene. Ta Søre Blefjellvei (asfaltert) mot Blestølen og ta til venstre rett før Blestølen Dagligvare mot Nipeto. Fortsett forbi elektronisk veibom ca 100 meter og tomtene ligger på begge sider av veien. Avstand fra Kongsberg er ca 40 km. Sommertid kan en benytte adkomst fra Jondalen som gir 15 km kortere avstand til Kongsberg. Ta kontakt med grunneier på mail for nærmere beskrivelse av den enkelte tomt, reguleringskartet og oversikt over ledige tomter med priser. Ny bom inn i området betjenes med telefon - kontakt grunneier på telefon for å kjøre gjennom for å se på tomter/området!

Hyttetomter på Nipeto

Vi har mange fine og solrike eiendomstomter på Nipeto med høy standard. Bilvei helt frem og tilknytning til felles vann og avløp(kloakk). Skiløypetrase som er opparbeidet rundt hytteområdet (7/9 km lang)på Nipeto gir flotte naturopplevelser med utsikt mot Storeble, Norefjell, Lifjell og Knutefjell, og har tilknytning til hovedløypenettet på Blefjell syd for Blestølen. Området har også mange fine turmuligheter i sommerhalvåret. Ledige tomter i prisklasse fra kr 650.000 - 1.200.000. Fritt valg av hytte og mulighet for å bygge inntil 150 m2 T-BRA. Hyttemodeller med oppløft er tillatt. Passer ypperlig for selvbyggere. Selge rkan også tilby oppføring av laftet hytte i gedigent tømmer.

Kontaktinfo

Ta kontakt på telefon 909 40 791 eller mail asbjorn@toengaard.no for nærmere informasjon.

klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse klikk på bilde for å vise stor størrelse